1 2 3 4 5

ВестиПомоћу донације компаније ЈУБ реновирано инфективно одељење Опште болнице Панчево

Инфективно одељење Опште болнице у Панчеву реновирано је уз помоћ ЈУБ компаније. Окречене су просторије и офарбана је столарија чиме су побољшани услови и за запослене и за пацијенте који тамо бораве.

Директор Опште болнице Панчево др Слободан Овука каже да Инфективно одељење није било окречено неколико деценија.
„Сада, захваљујући донацији компаније ЈУБ, просторије одељења лепше изгледају", каже др Слободан Овука директор Опште болнице Панчево.
Др Слободан Овука је захвалио донаторима што су одоговорили на захтев ове здравствене установе и донирали сав неопходан материјал.

Јелена Здравковић, руководилац маркетинга ЈУБ компаније каже да ова фирма изузетно цени велики труд лекара и медицинских техничара који пружају потребну негу болесницима током овог тешког периода.
„Са жељом да им у тој борби помогнемо, без размишљања смо се одазвали и одлучили да помогнемо панчевачкој болници у реновирању Инфективног одељења", рекла је Јелена Здравковић, руководилац маркетинга ЈУБ компаније.

Донаторима је захвалио и цео колектив Инфективног одељења.
Компанија ЈУБ позната је као најстарији произвођач зидних боја. Данас је она орјентисана на страно тржиште и своје производе извози у 30 земаља Европе и света.

Прилог можете погледати ОВДЕ

Слике пре и после реновирања.

Извор: РТВ Панчево 23. oктобар 2020 год.