1 2 3 4 5

ВестиНије било мање пацијента у Пријемно-ургентној служби Опште болнице Панчево ни током празника

Током празника број пацијента у Пријемно-ургентној служби Опште болнице Панчево није се смањивао. У просеку је дневно прегледано, само у овој служби, до сто пацијента. Помоћ је најчешће указивана хирушким и интернистичким пацијентима.

„Близу сто пацијена сваког дана у Пријемно-ургентној служби Опште болнице Панчево која прима хитне пацијенте буде прегледано. Ни током празника гужве се нису смањивале", истакла је специјалиста урологије др Слађана Ковачевић, начелник Одељења урологије и ПР Опште болнице панчево.

„Вредно смо радили и током празника, био је велики пртисак. Негде је од 80 до 100 прегледа одрађено сваког дана, то је и просек и када није празник. Није било мање пацијента током празника, а углавном су се јављали стандардно интернистички и хирушки пацијенти. Можда ће после овог снега бити повећан број пацијената за ортопеде. Није се ништа издвајало током празника али прилично велики број током празника", каже специјалиста урологије др Слађана Ковачевић, начелник одељења урологије и ПР Опште болнице Панчево.

Нажалост, током празника било је повређеивања и пиротехничким направама али и пацијента који су завршавали на болничком лечењу због опијања. Такође, било је саобраћајних незгода али у нешто мањем броју. Пао је и први снег опрез пешаци али и возачи када су зимски временски услови неопходна је додатна опрезност.

Прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ Панчево
датум: 11.1.2024.