1 2 3 4 5

ВестиАпел грађанима да за интервенције у Oпштој болници Панчево, које нису хитне, сачекају престанак ванредног стања

У Општој болници у Панчеву лече се грађани с целе територије Јужног Баната. У време ванредног стања лекари у болници пружају грађанима само хитну и неодложну медицинску помоћ.
Aпелујe се на грађане да са свим осталим интервенцијама сачекају док не прође ванредно стање, јер је то и у њиховом интересу.

Др Слободан Овука, директор Опште болнице у Панчеву каже да ова здравствена установа у складу с актуелном епидемиолошком ситуацијом у Србији ради у режиму пружања хитне и неодложне медицинске помоћи.

„Све оно што људима треба, што не може да чека, наравно да смо за њих ту 24 сата. Свакако, главна порука грађанима је да је боље да остану код куће, да ће добити телефоном адекватан савет ако им затреба. Наравно, не можемо ми да утичемо на дешавања као што су трауме или инфаркти. За све то што је хитно, ми смо ту 24 сата", рекао је др Слободан Овука, директор Опште болнице у Панчеву.

На сајту Опште болнице Панчево објављен је списак телефона појединих служби путем којих грађани могу добити адекватне савете,списак можете погледати ОВДЕ.
Све бројеве у вези Covid 19 вируса можете прочитати ОВДЕ И ОВДЕ
на располагању вам је и број Опште болнице Панчево 013/306-400

Извор: pancevo.mojkraj.rs
25.3.2020