1 2 3 4 5

ВестиУтисци грађана Панчева о стању у здравству и здравственим радницима Опште болнице Панчево

Кроз овај тежак период који је задесио цео свет, здравствени радници не заборављају на важност свог позива. Они пружају свој допринос, неко марљивошћу, неко посвећеношћу и емпатијом, сви заједно чине тим и одбрамбени бедем у броби како против овог неуморног непријатеља који изискује њихове последње атоме снаге, тако и у борби са болестима које муче наше грађане мимо епидемије Ковид-19 вирусом .
О свему овоме сведоче како хумана дела и непроспавани сати наших здравствених радника, тако и одјек добрих речи наших грађана, сваки добар коментар, похвала и гест даје подстрек нашим најхрабријим на линији фронта да наставе да брину о свима нама и оправдају поверење које им пружамо.

Oво су само неки од искустава и речи захвалности које су ветар у леђа нашим здравственим радницима.

Писала је Ивана Живков:
"Све ово пишем из једног, јединог разлога. Разлог је тај да ми у нашој болници, у нашем граду, имамо изузетне стручњаке, изузетне лекаре, медицинско особље које своје послове обавља професионално, воде бригу о својим пацијентима а пре свега су људи који заједно са нама веома пожртвовано улажу све напоре да нама буде боље.
Не знам колико смо у стању да све то ценимо и сагледамо али су мени и мојој породици до сада много пута спасавали животе.
Хвала свим здравественим радницима гастроентерологије у Општој болници Панчево на свему сто свакодневно чине за мене и за моју породицу а посебну захвалност дугујем докторки Татјани Ђоровић која је успела својом, пре свега људскошћу, а затим и професионалношћу, љубазнишћу, посвећеношћу послу, да ми пружи адекватну терапију, а самим тим и моје стање доведе до видног побољшања у најкраћем могућем року као и то да спречи штету која је могла настати небригом неодговорних људи! Неизмерно хвала!!!"

Рекла је Милица Раданов Милошевски:
"Поштовани Панчевци, Желела бих са Вама да поделим Ковид искуство свог супруга кога су у нашој Општој болници Панчево примили када је требало, сваки дан се трудили и давали све од себе. Данас је пуштен кући а качим његову поруку из књиге захвалности. Од срца хвала целом ОРЛ КОВИД одељењу." "Велики људи великог срца"
"Људи свашта причају али имам велику жељу да се свима захвалим. Ви сте велики људи и велики хуманитарци, оно штп сам овде доживео никада нећу заборавити.
Такав односи такву вољу особља, од чистачицамсестара, лекара за то да пруже што бољу негу пацијентима нисам досад доживео и нисам ниодкога чуо. Све је било на свом месту и свака част и управи на орагнизацији. Велики људи само тако наставите и цео свет ће бити бољи", написао је Мирослав Милошевски
Извор: Фејсбук група "Панчевци о здравству у граду Панчеву".