1 2 3 4 5

ВестиПакети за здравствене раднике на Васкрс

Градски штаб за ванредне ситуације града Панчева у сарадњи са удружењима жена из нашег града и села, обрадовао је на Васкрс здравствене раднике. Поклоне су добили мединцински радници у Болници, тријажној амбуланти и Заводу за јавно здравље.

Ускршњи пакети најпре су уручени запосленима у Општој болници у Панчеву. Жене из 11 удружења припремиле су разне посластице. Воће, ускршња јаја, али и порука подршке лекарима у борби против корона вируса.

Пакете су добили и запослени у тријажној ковид амбуланти која се налази у Змај Јовиној улици. Предстваници Градског штаба за ванредне ситуације Града Панчева и овде су уручили поклоне запосленима. Они су се захвалили медицинским радницима за велику пожртвовност и за све што чине у борби против корона вируса. Лекари су наши хероји. Пакете су добили и радници Завода за јавно здравље.

Представници Градског штаба за ванредне ситуације покренули су ову акцију. Најважније то што су и грађани свесни колико је важно да сви учествујемо у овој борби и што се труде да дају свој допринос.

Увек нам треба лепих вести, јер враћају наду и сведоче о томе да без обзира на све живот увек иде напред и даје разлог за радост. У овој акцији коју је организовао штаб за ванредне ситуације учествовало је 11 удружења.

Прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ Панчево, 19.04.2020. год.