1 2 3 4 5

ВестиПородилиште Опште болнице Панчево међу 15 најбољих у Србији

На основу резултата великог националног истраживања од стране родитељског портала Бебац под називом „Каква су нам породилишта?", породилиште Опште болнице Панчево сврстано је међу 15 најбољих у Србији. Ово истраживање спорведено је током 2019. године а у њему је учествовало 12 000 мама.
У овој анкети учествовале су жене које су постале мајке у последњих 10 година.

Упитник "Каква су нам породилишта?" има за циљ да подстакне све жене - и оне са лошим искуствима и оне које имају речи хвале, да учествују у истраживању, како бисмо добили што реалнију и објективнију слику о сваком породилишту засебно", наводе организатори.

Додају да је крајњи циљ овог истраживања да јавност у Србији има јасан увид у то која породилишта су примери добре праксе када су у питању услови за труднице, маме и бебе, а која не.

За попуњавање анкете потребно је да издвојите до 10 до 15 минута. Питања Вас воде кроз целокупно искуство у породилишту, од пријема до изласка са бебом. Поделите своје искуство - учествујте у највећем истраживању о породилиштима у Србији!
Поделите упитник и позовите све маме које познајете да се придруже истраживању!
Попуните анкету ОВДЕ.

Почетком наредног месеца, у Београду, др Зоран Петровић начелник Одељења гинекологије са акушерством добиће награду испред овог одељења и Опште болнице Панчево.

Општа болница Панчево
28.11.2019.