1 2 3 4 5

ВестиПацијенти у Општој болници Панчево од понедељка у новим реновираним објектима

Пацијенти од наредне недеље лечиће се у новом, реконструисном делу Болнице, изјавио је доктор Слободан Овука, директор панчевачке Болнице. У току су завршни радови и чишћење објекта.

„После годину и по дана од почетка радова на реконструкцији интернистичког блока, пацијенти могу да очекују да се од наредне недеље лече у најсавременијим условима за двадесет први век”, рекао је доктор Слободан Овука, директор панчевачке Болнице.

Он истиче да су радови фактички завршени и да се сада ради на чишћењу објекта и испитивању електронике у целој згради. Пацијенти који су били смешени на хирургији док су трајали радови на реконструкцији овог дела болнице већ од наредне недеље биће пресељени у нове собе. Поред неуролошког и грудног одељења, у реконструисани део зграде биће враћено и све оно што је било смештено овде, до почетка радова.

Према речима доктора Овука, уређен је огроман посао за годину и по дана и Панчевци, али и сви они који долазе у нашу болницу имаће најсавременије услове за лечење. До краја године стићи ће и нови кревети и остала опрема неопходна са савремено лечење.

Прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ Панчево 07. мај 2019.