1 2 3 4 5

ВестиХуманост на делу

У време ванредног стања фитнес клубови нису радили. После овонедељног релаксирања мера и они су почели са радом. Ипак у клубу борилачких вештина и фитнес програма “Колосеум” спојили су корисно и хумано па су тако Општој болници у Панчеву донирали 100 визира.

Прилог донације клуба борилачких вештина и фитнес програма "Колосеум" можете погледати ОВДЕ

Општа болница Панчево захваљује се свима који свакодневно својим подршком и донацијама доприносе да се са сигурношћу боримо ситуацијом у којој смо се нашли, наша је дужност да вам се захвалимо, како великим компанијама, организацијама, привредницима тако и свим нашим грађанима који су у оваквом тренутку мислили и на друге. Хвала на свему.

Трговинска радња Тара, власник Биљана Сучић, донирала 5000 маски, Факултет инжињерских наука у Крагујевцу, Биљана Бекић направила оброк за особље у Ковид болници, Од отварања Ковид одељења Драган Радојчић донира купке за наше запослене у Ковид болници, Жарко Васиљевић -"Васиљевић и синови' донирао пакете сухомеснатих и млечних производа који су подељени свим запосленима како у црвеној тако и у зеленој зони. Донација Геронтолошког центра пелена за одрасле. "Маrеx" Јабука, Mиранова ДОО, Ротари клуб Панчево "Georg Veifert" наставио је да пружа подршку овај пут донацијом топломера. Још донација ћете пронаћи међу сликама. Компанија "INNventa" Фарманова донирала је заштитне скафандере, донирале су још фирме "Metech" Смедерево, као и компанија "Silver".

Маске идаље пристижу у нашу болницу и изузетно смо захвални сваком нашем грађанину који је издвојио своје време сашивши их и на тај начин нам пружио своју подршку. Унапред се извињавамо уколико нисмо споменули неког, што не може умањити помоћ коју нам пружате.

Извор прилога РТВ Панчево "Хуманост на делу"
30.4.2020