1 2 3 4 5

ВестиДр Горан Гавриловић на листи најбољих 20 гинеколога у Србији.

На основу резултата великог националног истраживања од стране родитељског портала Бебац под називом „Каква су нам породилишта?", у ком је породилиште Опште болнице Панчево пронашло место међу 15 најбољих у Србији, још једно велико признање припало је Општој болници Панчево и др Горану Гавриловићу.
На основу овог истраживања у ком је 12000 мама било у прилици да оцени своје искуство и боравак у породилишту али и своје гинекологе, др Горан Гавриловић изабран је као један од 20 најбољих гинеколога који су се истакли по препоруци мама.

Упитник "Каква су нам породилишта?" има за циљ да подстакне све жене - и оне са лошим искуствима и оне које имају речи хвале, да учествују у истраживању, како бисмо добили што реалнију и објективнију слику о сваком породилишту засебно", наводе организатори. Додају да је крајњи циљ овог истраживања да јавност у Србији има јасан увид у то која породилишта су примери добре праксе када су у питању услови за труднице, маме и бебе, а која не.

За попуњавање анкете потребно је да издвојите до 10 до 15 минута. Питања Вас воде кроз целокупно искуство у породилишту, од пријема до изласка са бебом. Поделите своје искуство - учествујте у највећем истраживању о породилиштима у Србији!
Поделите упитник и позовите све маме које познајете да се придруже истраживању!
Попуните анкету ОВДЕ.

Почетком овог месеца у Београду , др Горан Гавриловић присуствоваће додели награде као један од TOP20 најбољих гинеколога у Србији

Општа болница Панчево
2.12.2019.