1 2 3 4 5

ВестиРотаријанци донирали Општој болници Панчево гинеколошке столове

Два Ротари клуба, „Панчево“ и „Михајло Пупин“, после куповине најсавременијег ултразвучног 4Д апарата купили су и два гинеколошка стола за гинеколошко одељење Опште болнице Панчево. Укупна вредност обе донације је преко 40 хиљада долара.

После савременог 4Д ултразвучног апарата који је на гинеколошко одељење Опште болнице Панчево стигао пре четири месеца, сада су купљена и два гинеколошка стола, која су чланови Ротари клуба „Михајло Пупин“ и „Панчево“ донирали Општој болнци. Колико је донација била неопходна говори податак да стари ултразвук није мењан 15 година, као ни гинеколошки кревети.

Донација Гинеколошко-акушерском одељењу је практично заокружена, потрошен је сав сакупљен новац и купљено оно што је било неопходно овом одељењу.

Гинеколошком одељењу Опште болнице Панчево неопходана је и нова лапарскопска опрема која би омогућила напредак у оперативним методама и новијим техникама. Своје жеље изнели су и представницима оба ротари клуба, који су обећали су да ће се потрудити да у неким наредним акцијама обезбеде неопходна средства за куповину нових апарата.

Прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ ПАНЧЕВО, 06.12.2018.

http://rtvpancevo.rs/amp/2018/12/06/roatarijanci-donirali-bolnici-ginekoloske-stolove/?fbclid=IwAR2-ob0TsooLPjEk1Ah6OctH_8rqpt-2wK_qJud2K8Yi7WpyfxPLTY5pnKU