1 2 3 4 5

ВестиЗахваљујемо се донацијама заштитне опреме запосленима Опште болнице Панчево

У тренутку када је цео свет и наша земља погођена корона вирусом Covid-19, треба истаћи захвалност свима који се труде да помогну запосленима у нашој болници.
У претходних пар недеља у нашу болницу пристигже доста заштитне опреме, и та акција се идаље наставља. Запослени Општа болнице Панчево остају дирнути пажњом и бригом, захвални свим грађанима, организацијама и привредницима који су у оваквом тренутку одлучили да направе још један корак у борби против ове епидемије и помогну нашим радницима на првој линији одбране.

- Машинска школа „Панчево“ донирала је 150 заштитних визира, у изради заштитне опреме осим професора ове школе учешће су имали и ученици.
- Ротари клуб Панчево „GEORG WEIFERT" донирао је још 90 заштитних визира.
- Такође заштитне визире су донирали "Друштванце младих" - Дејана Вучковић, Јагор Алексић и Филип Радаковић донирали су 24 визира, "City Design","FemaBiotic" - 7 визира, Александар Драгојевић као и др Бранислав Марчетић, Зорана Курдуљ као и Вукосављевић Милица поклонили су заштитне наочаре, а њих су још донирали и Ватрогасна служба и Рафинерија нафте Панчево. Александар Саша Јовановић и Дејан Рељић донирали су по 3 визира. Визире су још донирали и Јовановић Александар и Рељић Дејан.

Општа болница Панлево захваљује се и грађанима који су донирали маске: Двојица пословних сарадника и пријатеља, Мирослав Аћимовић и Марин Ракић, организовали су своју малу производњу уз помоћ жена из Омољице, Миљана Прудеус - 26, Мирјана Танцабелић - 60 и "Hometextil" - 30, Иван Марковић, Слађана Потић око 480 маски, Верица Димитријевић, Нада Ђурић, Рељић Маја, Станчул Влада, Гришевић Есма, Марковски Дијана, Кузић Госпава, Наташа Белић - 50 ком, Јелена Ендрес и Тимеа Сабо око 120 маски, Бака Анка из Качарева 10 маски, Наташа Перишић - 20 маски, Сека Радојчић - 50 шарених маски и Љиља Станчул, Александар Зубовић, Дамир Праменковић - 100ком, Кепић Светлана 50 маски, колегиница Тереза, Мирослав Аћимовић и Марин Ракић донирали 100 маски, Никола Ковачки 20 маски, Модни кутак Ковачки 20 ком, Бојан Станисављевић, Каначки Шормаз Драгана, Раша и Бојан 150 ком, Суботић Снежана и Љубовић Милена - 50 ком, Удружење добрих људи "Огњиште", Драгица Ивановић, Гордић Миладин и удружење жена из Б.Брестовца, бабица Тереза - 80 ком, “Етно Удружење Жисел” Омољица. СЗР МОДЕЛ - 250 ком, Марија Качаревић са „Малом веселом радионицом", „Срце за децу Панчева"

Миљана Врховац 10 јастука, 10 чаршава, 10 штеп дека и 12 пешкира. Такође "Марекс" је донирао алкохолни спреј за руке, а цвећара "Нађа" по букет за наше раднике у Породилишту. Посебно се захваљујемо и порукама подршке које смо примили са овим донацијама.

Општа болница Панчево жели да изрази огромну захвалност свима који нас нису заборавили у овим тренутцима, обећавамо да ћемо радити предано и одговорно у овој ситуацији као и досада и унапред вам се извињавамо ако смо изоставили нечије име што никако неможе умањити помоћ и подршку коју нам свакодневно пружате.