1 2 3 4 5

ВестиХуманитарни концерт за куповину 4Д ултразвучног апарата

Основна школа „Ђура Јакшић“ и ове године организовала је традиционални хуманитарни концерт. Део прикупљених средстава опредељено је за лечење ученице ове школе, а други део ће се донирати за куповину 4Д ултразвучног апарата за Општу болницу Панчево.

Сала Културног центра била је препуна људи, који су се прикључили хуманитарном концерту да би донирали средства за лечење ученице ове школе као и за куповину 4Д ултразвучног апарата. Ово није први пут да ова школа организује такву акцију, већ се сваке године труде да помогну онима којима је помоћ најпотребнија.

„Имамо једно дете са мало озбиљнијом операцијом и желимо да помогнемо. Дете је хвала Богу добро, али желимо да помогнемо мајци да успешно заврши лечење. Прикључићемо се и акцији за куповину 4Д ултразвучног апарата за нашу болницу“, рекао је Раде Барјактаровић, директор ОШ „Ђура Јакшић“.

Запослени у „Ђуриној“ школи се увек радују када могу да сопствену енергију преточе у хуманитарне сврхе. Деца су такође била врло радосна што могу на овакав начин да помогну својој другарици, па су била врло активна и концентрисана када су се спремали за концерт.

Специјални гост програма био је водитељ, глумац и дечији аниматор Бојан Ивковић, који је похвали ОШ „Ђура Јакшић“ и напоменуо да је важно да људи буду отвореног срца и спремни да помогну другима.

Ивковић је програм закључио реченицом „Изађите ван клишеа и не будите слуга ни времену ни људима“, после чега су сви учесници концерта заједно запевали.

Прилог можете погледати ОВДЕ

ИЗВОР: РТВ Панчево, 30. март 2017. год.