1 2 3 4 5

ВестиНајвише посла за ортопеде током празника

Током празника није био повећан број пацијента који су због болести били прегледани у Специјалистичком центру Опште болнице Панчево. Највише посла било је за ортопеде, најчешће због повреда у природи у којој је већина боравила током мајских празника.

Празновање и одлазак у природу сви су једва дочекали. Оно што је добро да у панчевачкој болници није било пуно посла. Једна лакша саобраћајна незгода али мало више посла за ортопеде.

Др Слађана Ковачевић ПР Опште болнице: Уобичајено, не могу да кажем да је био повећан број, можда мало више прегледа за ортопеде.Претпостављам да је то због изласка у природи и нешто више уганућа.Одређени пријеми су направљени са хирушке и интернистичке стране, једна собраћајна несрећа са лакшим повредама .

У среду се наставља са редовним програмом операција које су заказане пре празника.

Др Слађана Ковачевић ПР Опште болнице : Праве се пријеми, сутра је оперативни програм, специјалистички центар ради и наставља се истим темпом. Оно што је добро није било саобраћајних незгода ни интервенција на јавном месту такве врсте када су повреде теже и захтевају задржавање у болници.

Прилог можете погледати ОВДЕ

ИЗВОР: РТВ ПАНЧЕВО, 02. 05. 2023. год.